fbpx
  • 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

  • Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Utazásom az OT Equator rendszerrel

Előadó: Dr. Sandulescu Mihai
Időpont: 2024.02.29
Kurzus díja: INGYENES, de regisztrációhoz kötött
Helyszín: 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

Leírás

Dr. Sandulescu Mihai, aki az előadásban rávilágít az OT Equator alkalmazásának fő előnyeire, valamint, hogy miért tértek át a klasszikus multi unitokról az OT híd protokollra. A klasszikus fogpótlásoktól kezdve, a stéggel támogatott fogpótlásokon és a fix csavaros fogpótlásokon át az OT Equator a ma elérhető legsokoldalúbb protézisrendszer a piacon, amely minden protetikai igényt kielégít, és minden elérhető implantátumrendszerhez illeszkedik.
Mivel minden új eljárásnak van egy tanulási görbéje, ezért fokozatosan bemutatjuk a klinikai lépéseket, a rendszer mögött meghúzódó logikát, és azt, hogy
hogyan tudjuk bevezetni a mindennapi klinikai gyakorlatunkba.

Az előadóról

Dr. Dr. Mihai Săndulescu a Bukaresti „Carol Davila” Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvostudományi Karának professzori pozícióját tölti be. Vezető szájsebész és a fogpótlástan szakorvosa. Emellett a fogászat PhD koordinátora, valamint számos tudományos és szerkesztőbizottság tagja. Az év során szakosodása révén országos, európai és nemzetközi előadó lett, tanfolyamokat és tudományos konferenciákat tartott a fogászati területen tevékenykedő különböző cégekkel együttműködve. Emellett cikkek és tudományos publikációk szerzője nagy hatású folyóiratokban.

BETELT

Details
  • Date: február 29.
  • Time: 09:00 - 14:00
  • Cost:
    Ingyenes
Alpha Implant Oktatási Központ
Szervező