fbpx
  • 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

  • Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00

DiOS® 4.0
Gurulós kocsi

Dental Direkt Dios 4.0

A Dios 4.0 intraorális szkenner legnagyobb előnye a kiváló ár/érték arány, melyet az IDS által publikált szkenner összehasonlító cikk is megerősít. Nyitott CAD/CAM rendszerű, így bármely, az Ön által preferált szoftverrel használhatja.

A szkennelés kényelmetlen és fárasztó lehet, különösen, ha nehéz és rossz súlyelosztású szkennert használ. Ennek kiküszöbölésére a DiOS 4.0® tervezésénél különös figyelmet fordítottak a kényelmes kialakításra, jó súlyelosztásra és könnyű súlyra.

A Dios szkennerrel akár ötször pontosabb végeredményt kaphatunk, mint a hagyományos módszerek esetén, így a lenyomatok és digitalizálásuk során keletkező pontatlanság már a múlt. Ennek köszönhetően felgyorsítja az egyes munkák átadásának idejét, valamint a minták tárolása, szállítása sem okoz többé gondot.

Rendkívül felhasználóbarát működés jellemzi. A készüléken egy gomb található csupán és a szoftverét is egyértelmű, átlátható menürendszer alkotja, miközben nincsenek a szoftverhez tartozó éves licence díjak, vagy egyéb rejtett költségek.

Üdvözlöm, Kulcsár Balázs vagyok az Alpha Implant Kft. értékesítési vezetője. Amennyiben érdeklődik a Dios 4.0 intraoral scannerünk iránt, kérem töltse ki az ajánlatkérő űrlapunkat és hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot.

Központban a ROI (Return On Investment)

A DiOS 4.0® intraorális szkenner egyik legnagyobb előnye a gyors befektetési megtérülés.

 

Kompatibilitás

A DiOS 4.0® nyitott CAD/CAM rendszerű, így az Ön által preferált szoftverrel használhatja.

 

Hihetetlen gyorsaság

Két nagysebességű kamerát használ a DiOS 4.0® szkenner a gyorsaság és az eredményesség érdekében.

 

Kényelmes

A keskeny csúcsos fej egyszerűbb manőverezhetőséget biztosít a felhasználó számára, valamint kényelmet a páciensnek.

 

Magas felbontású képek

A DiOS 4.0® magas minőségű valósághű, részletes képeket készít, így könnyű megkülönböztetni a határvonalakat, a lágyszövetet és a fogszerkezetet.

 

Videó

Nem kell aggódnia a zavaros videók miatt, mivel a szkenner két HD kamerája a másodperc tört része alatt magas minőségű felvételeket készít.

 

Könnyű

A szkennelés kényelmetlen és fárasztó lehet, különösen, ha nehéz és rossz súlyelosztású szkennert használ. Ennek kiküszöbölésére a DiOS 4.0® tervezésénél különös figyelmet fordítottak a kényelmes kialakításra, jó súlyelosztásra és könnyű súlyra.

 

Élénk színek

A DiOS 4.0® élénk színeket használ, ezzel segítve a lágyszövet, plakk és a fogtörzs pontos helyének meghatározását.

 

Könnyű vezérlés

A DiOS 4.0® szkenneren egyetlen gomb van, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a gyors indítást és befejezést anélkül, hogy a számítógépéhez kelljen nyúlnia. Indításhoz nyomja le egyszer a gombot, befejezéshez még egyszer. Amennyiben szeretné befejezni a szkennelést tartsa lenyomva 3 másodpercig.

Termék specifikáció:

Szkenner fej 19 x 15,2 mm (W x H)
Teljes eszköz mérete 266 mm
Súly 276 g
Kép technológia 3D-in-motion video technology
Szín 3D full color streaming capture
Csatlakozás USB 3.0
Szkenner felület 14 x 13 mm
Szkenner mélység 17 mm

Videók

Katalógusok

Angol
Német