fbpx
  • 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

  • Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00

Electro Medical Systems

A svájci céghelyű Electro Medical Systems 1983 óta prophylaxis berendezéseket gyárt, ma már több mint 600 főt foglalkoztatva igyekszik elérni a cég, hogy a fogorvosok látogatása ne egy kellemetlen élmény legyen. Ennek jegyében fejlesztik a gépeiket és egy-egy innovációjukkal teljesen megreformálják a prophylaxis kezelések menetét. Legújabb gépeik és a hozzá kidolgozott GBT (Guided Biofilm Therapy) kezelési rendszer például a hagyományos módszerhez képest ez egy új megközelítése a prophylaxisnak. Az új gépnek és a speciális pornak köszönhetően fájdalommentesen, homokfújással távolíthatjuk el a biofilmet és a calculust, így csak az erős calculushoz kell piezont használni, egy saját fejlesztésű, „no pain” technológiának elnevezett váltakozó intenzitású depurátorfejjel, amely a hagyományos módszerrel ellentétben mindössze néhány perc és polírozásra nincs is szükség. A kezelés során eltávolításra kerül a fogat, pótlást, bracketet vagy implantátum felületet borító biofilm, calculus, megtörténik a páciens motiválása, oktatása. A felhasznált por egyedülálló módon eritrit alapú, mely vízben oldódó, biokompatibilis anyag, növeli a páciens komfort érzését, subgingiválisan akár 9mm-es tasak, valamint implantátum nyaki felszín is tisztítható.

Rövid leírás az eszközről

Az EMS legújabb fejlesztése az Irányított Biofilm Terápiához, eredeti AIR-FLOW® és PIEZON® kezelésekre alkalmas készülék. Gyakori, professzionális használatra lett kifejlesztve, egyedi forma, magas precizitás, könnyű karbantartás és a legszigorúbb higiéniai előírásoknak való megfelelés jellemzi. Az érintős kezelőfelülettel könnyedén beállítható a por mennyisége és a por sugár erőssége. Az eredeti AIR-FLOW® PLUS por garantálja a lerakódások megbízható, gyors és hatékony eltávolítását, miközben kíméletes a szövetekhez, és a páciens számára sokkal kellemesebb a beavatkozás.

Új, fájdalommentes technológia – a kimeneti teljesítmény dinamikusan reagál a műszerre gyakorolt hatásra. Nincs fogkő – alacsony teljesítmény. Nagyobb fogkő, ellenállás – magasabb teljesítmény a minimál invazív kezelés érdekében.

Állítható vízhőfok, hogy növelni tudjuk a páciens komfortérzetét.

Üdvözlöm, Kulcsár Balázs vagyok az Alpha Implant Kft. értékesítési vezetője. Amennyiben érdeklődik az EMS Prophylaxis berendezéseinkkel kapcsolatban, kérem töltse ki az ajánlatkérő űrlapunkat és hamarosan  felveszem Önnel a kapcsolatot.