fbpx
  • 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

  • Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00

30 éve piacvezető a regeneratív fogászat területén!

Geistlich Bio-Oss®

A Geistlich Bio-Oss®, a világ vezető természetes csontpótlója, a regeneratív fogászatban! Kiemelkedő oszteovezető tulajdonságai hatékony és kiszámítható csontregenerációt tesznek lehetővé.

Geistlich Bio-Gide®

A Geistlich Bio-Gide®, egy kollagén membrán a megbízható csontregeneráció és az optimális szövetintegráció érdekében. Természetes kollagénszerkezete lehetővé teszi a gyors és homogén vaszkularizációt, így optimális szövetintegrációt és sebstabilizációt eredményez. A Geistlich Bio-Gide® sima oldala megakadályozza, hogy a lágyrészek belenőjenek a defektusba, és vázként szolgál a fibroblasztok kötődéséhez. A Geistlich Bio-Gide® durva, nyitott pórusú rétegoldala a csontsejtek és az erek vázaként szolgál. A Geistlich Bio-Gide® csontpótló anyaggal, például Geistlich Bio-Oss® vagy Geistlich Bio-Oss® kollagénnel kombinálva használatos.

Geistlich Bio-Oss® Collagen

A Geistlich Bio-Oss® kollagén, 90% Geistlich Bio-Oss® granulátumból és 10% sertéskollagénből áll. A  regeneratív fogászatban tudományosan bizonyítottan az első helyen áll, minden előnyével.

Geistlich Fibro-Gide®

A Geistlich Fibro-Gide® egy sertésből készült, porózus, felszívódó és térfogat-stabil kollagénmátrix, amelyet kifejezetten a lágyszövetek regenerálására terveztek. A kollagénmátrix újraalkotott kollagénből készül, és intelligens kémiai térhálósításon megy keresztül, hogy javítsa a kollagén mátrixát. Térfogatstabilitás a jó biokompatibilitás fenntartása mellett. Porózus hálózata támogatja az angiogenezist, az új kötőszövet képződését és a kollagénhálózat stabilitását a víz alatti gyógyulás során. Az in vivo állatmodellek a Geistlich Fibro-Gide® jól integrálódott a környező lágyszövetbe, miközben megőrzi a stabilitást.

Geistlich Mucograft®

A Geistlich Mucograft® egy kollagén mátrix, amelyet kifejezetten a szájüregben a lágyszövetek regenerálására terveztek. Javallott keratinizált szövetek megszerzésére és recessziós lefedettségre.

A Geistlich Mucograft® alternatívát kínál az autológ lágyszöveti graftokhoz. Elkerülhető a fájdalmas szövetgyűjtés, ami a betegek és a szakorvosok számára egyaránt előnyös.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szeretne a termékekről többet megtudni, keresse fel orvoslátogatóinkat, akik magas szakértelmükkel a rendelkezésére állnak!