fbpx
  • 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

  • Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00

The Virtual Immediacy Symposium 2020

1024 536 Alpha Implant

November 17-18-án megrendezésre került az Alpha-Bio Tec. két napos szimpóziuma, a „The Virtual Immediacy Symposium 2020”. Az előadásokhoz online lehetett csatlakozni mindkét nap, díjmentesen.

Az esemény első napján előadott Dr. Isabella Rocchietta, Dr. Alberto Salgado, Dr. Fares Kablan, illetve Prof. Samer Srouji is. A szimpózium fő témája az azonnali implantálás volt. Az előadók beszéltek többek között az esztétikai régióban történő implantálásról és annak fontosságáról, valamint ezek rövid-és hosszútávú sikerességeiről. Ezen kívül érintették az irányított csontregenerációt és különböző komplex, kihívásokat jelentő eseteket mutattak be.

A szimpózium második napját Dr. Iñaki Gamborena indította, majd Dr. Giampiero Ciabattoni és Dr. Alessandro Acocella adtak elő. Az eseményt Dr. Bodrogi Attila zárta. Ezen a napon is különböző előadásokat láthattunk, mint például, a műtéti és protetikai protokollok betartásának fontossága, hogyan minimalizáljuk a lágyszövetek elvesztését extrakció során. Valamint hallhattuk, hogy teljes fogatlanság esetén miként segítenek a különböző irányított sebészeti sablonok, digitális protokollok és előre gyártott protézisek az azonnali terhelésű implantálás során.

Mindkét napot közös beszélgetéssel zárták, ahol a résztvevőknek lehetőségük volt a felmerülő kérdéseiket feltenni az előadók felé. A szimpóziumot és a beszélgetéseket Dr. Yaniv Mayer koordinálta.

Azonnali Implantálás - The Virtual Immediacy Symposium 2020