fbpx
  • 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

  • Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

All on 4 koncepciójú ellátás Alpha-Bio Tec. Neo CS implantátumokkal

A tréninget vezeti: dr. Kemper Róbert
A fogmű átadására 2019.02.21-én 14.30-kor kerül sor.

http://www.dentalent.hu/jelentkezes

4 résztvevő – 1 előadás – 1 élőműtét

4 főben maximáltuk a résztvevők számát, hogy mindannyian, lehetőleg mindent láthassanak, hogy bátran kérdezhessenek, hogy kellemesen és kényelmesen elférjünk az előadás és a műtét során.

A műtéti páciens esetéhez kapcsolódó 1 órás előadással kezdődik a délután, melyben áttekintjük a megoldandó probléma anatómiai és patofiziológiai hátterét, megoldási lehetőségeit, fókuszálva a bemutatandó műtéti technikára. Részletesen bemutatjuk az aznapi eset kiindulási fotóit, előkezelésének történetét és a radiológiai vizsgálatok eredményeit.

Rövid frissítő és kávészünet után, ameddig a páciensnél hat az anesztézia és a műtéti team felkészül, minden részvevőt beinvitálunk a műtőhelységbe, ahol direkt rálátásban, valamint a műtéti kivetítésnek köszönhetően nagyobb nagyításban is lehet követni a műtét menetét.

Véleményünk szerint ez egy exkluzív lehetőség arra, hogy egy műtéttechnikát alaposan körül járjunk, megmutassuk a műtéttel kapcsolatos apró lépéseket, valamint megismerjük a témával kapcsolatos nemzetközi irodalmat, valamint a saját tapasztalatainkat is.

 

Jelentkezés

Details
Parodont Fogorvosi Rendelő
Szervező