fbpx
  • 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

  • Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00

Megjelent a kónuszos csatlakozású Alpha-Bio Tec. NeO implantátum (Conical Standard, CS)

1000 1000 Alpha Implant

Az új csatlakozással kialakított átmérők: 3.75, 4.2, 5.0 mm. Ezzel a NeO implantátumok a teljes mérettartományban kónuszos csatlakozással érhetőek el. A 3.2, 3.5 mm az ún. CHC (Conical Hex Connection), sárga színkód,  az e fölötti méretek a CS csatlakozást kapják, zöld színkód.

Az új CS platform 22 fokos kónusszal rendelkezik, amely lehetővé teszi a szoros és egyenletes felépítmény – implantátum zárást. A mélyre nyúló csatlakozás biztosítja a mikromozgás mentes kapcsolatot, a 3.1 mm-es felépítmény átmérő pedig a platform váltást (platform switching) minden átmérőnél (2,1 mm a CHC platformnál).

Az új protetikai felépítmények használata egyszerű, alkalmazásuk magas minőségű és tökéletes esztétikai megoldást biztosít. Az ínyformázók, lenyomatvételi fejek, protetikai felépítmények konkáv nyaki kialakítása azonos, ez lehetővé teszi a hosszútávú lágyszöveti stabilitást.

A protetikai elemek színkódja zöld, így minden munkafázisban könnyen azonosíthatóak a szükséges elemek, amelyeket a megszokott 1,25 mm és 1,5 mm behajtókkal lehet rögzíteni.

 

A NeO implantátum felépítése azonos a korábbival.

– Platform switching

– Nyaki mikromenetek

– Koronális vágó horony

– 20%-kal nagyobb csont-implantátum kapcsolat (BIC)

– Különleges apikális kialakítás a jobb pozícionálás érdekében