fbpx
  • 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

  • Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00

Meghívó: Utazásom az OT Equator rendszerrel

1024 537 Alpha Implant

Szeretettel meghívunk a legújabb, innovatív protetikai megoldást kínáló termékünk bemutatójára!

A terméket a Rhein 83 cég fejlesztette ki, amely 1983 óta jól ismert szereplője a fogászati piacnak.

A kurzus címe: Utazásom az OT Equator rendszerrel.

Az előadó Dr. Sandulescu Mihai, aki az előadásban rávilágít az OT Equator alkalmazásának fő előnyeire, valamint, hogy miért tértek át a klasszikus multi unitokról az OT híd protokollra.

A klasszikus fogpótlásoktól kezdve, a stéggel támogatott fogpótlásokon és a fix csavaros fogpótlásokon át az OT Equator a ma elérhető legsokoldalúbb protézisrendszer a piacon, amely minden protetikai igényt kielégít, és minden elérhető implantátumrendszerhez illeszkedik. Mivel minden új eljárásnak van egy tanulási görbéje, ezért fokozatosan bemutatjuk a klinikai lépéseket, a rendszer mögött meghúzódó logikát, és azt, hogy hogyan tudjuk bevezetni a mindennapi klinikai gyakorlatunkba.

Az előadóról: Dr. Dr. Mihai Săndulescu a Bukaresti „Carol Davila” Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvostudományi Karának professzori pozícióját tölti be. Vezető szájsebész és a fogpótlástan szakorvosa. Emellett a fogászat PhD koordinátora, valamint számos tudományos és szerkesztőbizottság tagja. Az év során szakosodása révén országos, európai és nemzetközi előadó lett, tanfolyamokat és tudományos konferenciákat tartott a fogászati​​területen tevékenykedő különböző cégekkel együttműködve. Emellett cikkek és tudományos publikációk szerzője nagy hatású folyóiratokban.

A helyszín: 1016 Budapest, Mészáros utca 58/B, 4. emelet, az Alpha Implant Kft. oktatási központja.

Időpont: Február 29. 09:00-14:00

A részvétel ingyenes.

BETELT

Várunk sok szeretettel!