fbpx
  • 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

  • Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00

DIOS® 4.0 – Intraoral Scanner

1024 370 Alpha Implant

DIOS® 4.0 – Intraoral Scanner

A Dental Direkt termékcsalád legújabb terméke a DIOS® 4.0 intraoral scanner már kipróbálható és rendelhető az Alpha Implant Kft.-től.

 

De miért éri meg Önnek beruházni a DIOS® 4.0 intraoral scannerre?

Az eszköz hatalmas előnye a gyors befektetési megtérülés (ROI). A DIOS® 4.0 intraoral scannerrel időt, pénzt és anyagot spórolhat meg. Teljes szájüreg scannelése egy gyakorlott orvosnak 3-5 percet vesz igénybe. Az scanner két kamerával rendelkezik, melyek magas minőségű, valósághű, részletes képeket készítenek a másodperc tört része alatt. Nem kell komoly előkészületeket végezni a lenyomatvételhez, hiszen az eszközön csak egy gomb található, amivel ki- és bekapcsolni lehet. A scannelés után azonnal küldheti a munkát fogtechnikusához, akinek már csak az Ő általa preferált tervezőprogramba kell importálni az STL fájlt. A formátum miatt nem kell aggódni, hiszen a DIOS® 4.0 nyitott rendszerű, így kompatibilis az összes programmal.

Az eszköz kialakításában két fő szempontot tartottak a tervezők szem előtt. A kezelőorvosnak kényelmes legyen akár egésznapos használat mellett is, így a súlyát 276 grammra csökkentették. A fejek kúpos kialakítást kaptak, így a páciensnek sem kényelmetlen a scannelés.

A DIOS® 4.0 intraoral scanner feje cserélhető és autoklávozható (maximum 20 alkalom ajánlott) A sterilizáláshoz 30 perc szükséges 121 ℃-os hőmérséklet mellett és 15 perces száradás után ismételten használható.

Az eszközhöz vásárolható több kiegészítő termék is, melyek az Ön kényelmét szolgálják. Ezek közé tartozik a DIOS® 4.0 Trolley (gurulós kocsi), amely a legmodernebb eszközökkel van felszerelve, mint például egy 22” colos érintőképernyős monitor, orvosi egér és billentyűzet, ami a jó tisztíthatóság érdekében gumis anyaggal van bevonva. A trolley zárható fiókja alkalmas a kábelek elrejtésére így a jó esztétikai megjelenés mellett, kábel mentesen használhatja a gépet, vagy akár a kiegészítők (fejek, kalibráló eszköz) és a scanner tárolására is alkalmas lehet. A trolley magassága könnyedén állítható a rajta található kar segítségével, erőkifejtés nélkül.

Az Alpha Implant Kft. bemutatótermében már kipróbálható az eszköz az összes kiegészítőjével. Amennyiben Ön saját rendelőjében próbálná ki az eszközt kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. További információkért és időpont foglalásért keresse orvoslátogatóinkat.

 

Gurulós kocsi

DIOS® 4.0 Trolley