fbpx
  • 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

  • Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00

Geistlich Select REGENFAST®

Nagy örömmel jelentjük be, hogy az Alpha Implant Kft. kínálatában mostantól elérhető az új REGENFAST® 0,3 steril viszkózus gél. Ez a kiváló minőségű termék új lehetőséget kínál az implantológia és a szájsebészet területén tevékenykedő szakemberek számára a gyorsabb és hatékonyabb regeneratív kezelési megoldások terén.

REGENFAST®

A REGENFAST® az első olyan termék a fogászatban, amely kombinálja a polinukleotidokat (PN) és a hialuronsavat (HA). A természetes eredetű összetevők olyan különleges tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek elősegítik a szövetek gyorsabb gyógyulását és regenerációját. A polinukleotidok hidratált, trofikus és biztonságos mikrokörnyezetet teremtenek, amely elősegíti a sejtek fejlődését és vitalitását a reparatív célok érdekében, míg a hialuronsav a sejtközi állomány egyik összetevője, amely a szövetek fizikai ellenálló képességét és rugalmasságát biztosítja.

Legyen az elsők között, akik kihasználják a REGENFAST® által kínált előnyöket az implantológia terén!

Szeretnénk Önnek is lehetőséget biztosítani arra, hogy megismerje ezt az innovatív terméket, és kihasználja előnyeit a gyakorlatban. Amennyiben érdekli a REGENFAST®, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és szívesen segítünk további információkkal.

Üdvözlöm, Kulcsár Balázs vagyok az Alpha Implant Kft. értékesítési vezetője. Amennyiben érdeklődik a termékünkkel kapcsolatban, kérem töltse ki az ajánlatkérő űrlapunkat és hamarosan  felveszem Önnel a kapcsolatot!