fbpx
  • 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

  • Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00

Az Alpha-Bio Tec. új gyártóbázist létesít Modi’in-ben

500 375 Alpha Implant

Az Alpha-Bio Tec. a világ egyik vezető fogászati implantátum rendszerének gyártója bejelentette új gyártóbázisuk létrehozását. Az új létesítmény mintegy 8000 m2-es területen fog elhelyezkedni Modi’in városában, ami Jeruzsálem és Tel-Aviv között helyezkedik el. A gyártóbázis jelentősen megnöveli az Alpha-Bio Tec. jelenlegi munkaterültét, gyártási kapacitását, további lehetőséget biztosít a széleskörű oktatási tevékenységének végzésében.

Az új létesítmény a tervek szerint 2019. harmadik negyedévében kerül megnyitásra.

Hans Geiselhöringer, a Nobel Biocare igazgatója:

„Ez nem csak egy hatalmas mérföldkő az Alpha-Bio Tec. életében, hanem lehetőség számunkra, hogy tovább erősítsük a vezető fogászati implantátumok piacát. Az Alpha-Bio Tec. 2008-as felvásárlása óta világszerte sikereket értünk el és két számjegyes növekedést évről-évre. Úgy véljük, az új gyártóbázis jelentősen növeli a vállalat lehetőségeit a további fejlődésekhez és lehetővé teszi Ügyfeleink igényeinek gyorsabb kiszolgálását, miközben megőrzi világszínvonalú minőségét.”

Yuval Grimberg, az Alpha-Bio Tec. vezérigazgatója hozzátette:

„Nagy örömünkre szolgál ez a befektetés és köszönjük a bizalmat és a hitet, amit az Alpha-Bio Tec-be fektetnek. Az új gyártóbázis segít minket értékeink megtartásában és vállalatunk növekedésében. Ez egy stratégiai lépés, amely segít nekünk és munkatársainknak jobb kapcsolatot kiépíteni Ügyfeleinkkel és elérni közös céljainkat.