fbpx
  • 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

  • Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00

Az Alpha-Bio Tec. a világ minden táján jelen lévő cég, amely magas színvonalú fogászati megoldások fejlesztésével és létrehozásával foglalkozik, különösen kiemelt szerepet tulajdonítva a fogászati implantátumoknak és a protetikai eszközöknek.

A több mint 28 aktív éve alatt a Cég innovatív termékek és szolgáltatások hosszú sorát fejlesztette ki, amelyek célja a páciensek magas életszínvonala és a lehető legjobb esztétikai megoldások elérhetővé tétele. Az eljárások egyszerűségétől és a termékek széles skálájától lesz a Cég ideális választás egy megbízható és kényelmes implantációs folyamathoz, mind az orvosnak, mind a páciensnek.

Az Alpha-Bio Tec. implantátumai kényelmes megoldást biztosítanak, amellyel a lehető legközelebb kerülhet egy természetes fog érzetéhez. A kiemelkedő színvonalú fejlesztésnek és a precíz gyártási folyamatnak köszönhetően az Alpha-Bio Tec. a világ számos piacán vezető pozícióban van. A Cég aprólékos és mindenre kiterjedő minőségellenőrzést tart fent gyártóbázisán, amelyet a világ összes vezető felügyeleti szerve tanúsít.

A NanoTec™ hibrid implantátumfelület, amely összetett folyamat során kerül kialakításra. Az eljárás nagy szemcséjű (20-40 mikron) homokfúvást és kettős termikus savazást foglal magában, így alakulnak ki a mikro és nano méretű pórusok (1-5 mikron). Ez az egyedi eljárás magas felületi differenciálódást hoz létre, növeli a háromdimenziós (3D) felületet és így közvetlenül az implantátum behelyezését követően a vér- és plazmaproteinek intenzívebb abszorpcióját teszi lehetővé a mikropórusokban. A korszerű kezelési technológiák állandó minőségű felületkezelést és pontosságot biztosítanak az Alpha-Bio Tec gyártóüzemében.

– Nagyobb korai BIC (csont-implantátum-kapcsolódás)
– Magas és hosszú távú BIC
– Gyorsabb és jobb csontintegrációs folyamat
– Nagyobb szekunder stabilitás
– Rövidebb gyógyulási időszak
– Magas sikerességi arány

A Neo korszerű, univerzális implantátum, amely könnyen behelyezhető és irányítható mindenféle típusú csontban, miközben óvja a csontszövetet a túlterheléstől. A NeO még a legbonyolultabb klinikai eseteket is egyszerű beavatkozássá teszi, megbízható és hosszú távú esztétikai eredményeket biztosít.

Az Alpha-Bio Tec. fejlesztette ki az SPI implantátumot, mely a maxillában (felső állcsontban), akár azonnali terheléssel is használható. A változó vágóél profilnak és az önmetsző menetnek köszönhetően, menetvágóra nincs szükség.

A DFI implantátumot D3 és D4-es keménységű csonthoz fejlesztették ki. Sűrű csavarmenetű, leginkább a mandibulában használják. Önmetsző apikális élekkel rendelkezik, csonttömörítő hatással.

Az ICE implantátum újabb fejlesztés, a nyaki mikromenetek nagyobb felületet képeznek, behajtáskor kevésbé terhelik a kortikálist. Nyaki kialakítása nem párhuzamos a felső nyaki rész visszafelé kónuszos (kúpos).

A NICE implantátum fejlesztésekor az elsődleges cél az volt, hogy a keskeny csontokba való implantálást is lehetővé tegyék. Nagy menetemelkedésű, önmetsző éllel rendelkezik. Alkalmazható D1, D2, D3, D4-es típusú csontokhoz a kónuszos-hexes csatlakozású implantátum.