fbpx
  • 1016 Budapest, Mészáros utca 58. B épület, 4. emelet

  • Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00

Legfrissebb híreink

Töltse le legújabb CAD-CAM katalógusunkat!
595 841 Alpha Implant

Kattintson a képre és töltse le legújabb CAD-CAM katalógusunkat!                   Amennyiben a letöltés nem indul, kattintson IDE!

Részletek
Árkorrekció az Alpha-Bio Tec. termékek tekintetében!
1024 576 Alpha Implant

Tisztelt Ügyfelünk! A nemzetközi helyzet fokozódása miatt az Alpha-Bio termékek tekintetében árkorrekciót hajtunk végre, így az euróban kifejezett áraink 2023. július 1-től +10%-al változnak. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi évben lehetővé vált árcsökkentést követően az euró övezetben tapasztalt 9,2%-os infláció ellenére 2022 januári árainkhoz képest 1,8%-al alacsonyabb árakat tudunk biztosítani Önöknek. Ugyankkor a kedvező eur/huf árfolyamnak köszönhetően az Alpha-Bio termékek forintban kifejezett árai csak átlagosan +4,7%-al korrigálódnak, a Geistlich,…

Részletek
A GEISTLICH termékei már elérhetőek az Alpha Implant Kft.-nél!
1024 576 Alpha Implant

Cégünk, az Alpha Implant Kft. megkezdi a svájci székhelyű Geistlich termékeinek értékesítését. Az arany standardnak számító Bio-Oss csontpótló – amely injektálható formában is használható – mellett a teljes regenerációs portfólió elérhető kínálatunkban, a Bio-Gide membrán, Bio-Oss Collagen, Fibro-Gide, Mucograft anyagok. További információért keressen bennünket elérhetőségeinken! Üdvözlettel: Erdélyi Attila  

Részletek

Rólunk

Az Alpha Implant Kft. az Alpha Bio Tec implantátumok kizárólagos hazai képviselője.

Az Alpha Implant Kft. nagy hangsúlyt helyez felhasználóinak továbbképzésére, szakmai támogatására és elkötelezett híve a modern implantológiai eljárásoknak.

Bővebben

Letölthető CAD/CAM könyvtárak

Letölthető az Alpha-Bio Tec. honlapjáról a frissített CAD/CAM könyvtárak.
További információk és telepítési útmutató a képekre kattintva érhetőek el.

További információk az Alpha-Bio Tec. honlapján:

Katalógus

Oktatásaink

Az Alpha Implant Kft. nagy hangsúlyt helyez a felhasználóinak továbbképzésére, ezért az Alpha Implant Oktatási Központban havi rendszerességgel kurzusokat szervezünk, rendszereink bemutatására és gyakorlati felhasználására.

Rendszeres előadóink többek között: Dr. Covesan Sorin, Dr. Kemper Róbert, Dr. Chikány Tamás, Dr. Gálmiklós Ádám, Dr. Rakics Péter, Rőth Gergely, Dr. Jász Máté, Dr. Oberna Ferenc.  A továbbképzések részben egymásra épülő modulokat is tartalmaznak, a gyakorlati továbbképzések sertés cadaveren történnek. A kurzusaink érintik a csontpótlás, implantológia, protetikai megoldások területét.

Forgalmazott termékeink

IMPLANTÁTUM RENDSZER
DENTAL DIREKT
PROTETIKAI MEGOLDÁSOK
Intraorál Szkenner
KÉZIMŰSZER
LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÁS
IMPLANTÁTUM STABILITÁS MÉRŐ
PROPHYLAXIS
MEMBRÁN